Ditt Navn
My new home!

  • 10.09.2017, 14:02

Hei og god dag!

I går har jeg endelig flyttet til studenthjemmet, fått eget rom og ny venn. Har fått masse hjelp av mamma, Anna og typen hennes med å flytte inn. Og ja mamma har vært på besøk allerede og det synes jeg var kjempe koselig, fikk masse hjelp av henne med å ordne og rydde her, handle litt ting jeg trengte, som dyne, pute og sengetøy. Hun har nå dratt hjem igjen noe som jeg synes er veldig trist for fikk ikke vist henne ordentlig rundt eller noe, det gir meg veldig dårlig samvittighet for jeg ønsket å vise henne masse mer, la henne handle litt osv... Men hun kommer nok flere ganger, nå har hun vertfall en grunn til å dra til England.

Men jeg har som sagt ordnet litt, det er ikke helt ferdig her ennå for tenkte å kjøpe inn litt pynt for å gjøre det litt hjemme koselig, og da drar jeg nok inn til byen i morgen med Cemi for å handle litt ting for han trengte en del selv. Men enn så lenge så tenkte jeg å vise noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

#studentlivet #høst #skole #blogg

Alexandra Andersen

10.09.2017 kl.14:18

Så veldig koselig ut! :) Hvor i England ligger dette? Har alltid hatt lyst til å ta en ferietur dit!

studentdays

10.09.2017 kl.14:47

Alexandra Andersen: Det er i London:)

Skriv en ny kommentar


Image and video hosting by TinyPic"/ width="230px" class="bw2 pic">Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.Arkiv


Bloggdesign avhits